Afecțiunile de sănătate fac parte din viața noastră de zi cu zi.

BioLumiMedica dorește să ușureze accesul pacienților la o gamă complexă de analize medicale de laborator, pentru a garanta șansa fiecăruia la o viață sănătoasă.


Analizele de laborator sunt necesare pentru evaluarea stării de sănătate a pacientului, punerea unui diagnostic corect și instituirea unui tratament adecvat ulterior.

Medicina de familie

Medicina de familie asigură asistență primară, prin supraveghere, prevenție, educare, sinteză diagnostică și terapeutică. Este esențială pentru sănătatea personală, a familiei și a colectivității.
Medicina Muncii are rolul de a evalua starea de sănătate a angajaților în relație cu mediul de muncă și de a oferi consultanță angajatorilor privind factorii de risc profesionali și modalitatea de evitare a acestora.
BiolumiMedica pune la dispoziția pacienților seturi complete de analize, pentru monitorizare, depistarea și diagnosticarea afecțiunilor des întâlnite. Seturile de analize sunt special concepute pentru a genera rezultate relevante, pentru un cost redus.
Laboratorul BIOLUMIMEDICA vine în sprijinul angajatorilor cu pachete de servicii analize medicina muncii, concepute în conformitate cu reglementările curente, pentru toate bugetele. Vezi pachetul Minimal, Basic, Plus sau Extra.
BioLumiMedica dorește să protejeze sănătatea pacienților mici creând pachete special pentru ei. Copii au un sistem imunitar slab dezvoltat, la o vârstă fragedă. Pentru a preveni o epidemie, creșele și grădinițele cer o serie de analize care le atestă starea de sănătate.

Femei sănătoase – Familii Fericite

Pentru că ești importantă, dorim să îți amintești să ai grijă de tine!

Este foarte important ca anual să realizezi investigațiile ginecologice care îți pot salva viața.
Biolumimedica a creat pachete dedicate sănătății tale și te invită în Clinica din Calea Dudești, nr 102, București pentru consultul periodic.

În  luna iulie beneficiezi de un Test Papanicolau gratuit la fiecare consultație de ginecologie cu plată. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne apelezi la numărul de telefon 021-327.58.52


De pe Blog

Nanoxyn alpha – Cel mai bun supliment antioxidant de pe piata

Beneficiile pe termen lung folosind Nanoxynalpha sunt ameliorarea, calmarea, reducerea... read more

Util

CASMB

Ghid Analize Imupro

Ce spun pacienţii